dilluns, 15 d’octubre del 2012

ANALITZEM UN BLOC


HE DECIDIT ANAR ANALITZAR EL BLOC SEGÜENT  (bloc)

És un bloc de competències TIC creat per en Xavier Rossell.

Podem veure que en aquest espai la distribució és la comuna, les entrades a l'esquerra i la resta d'informació a la dreta.
A la columna de la dreta distribueix les coses amb un sentit lògic, a la part superior ens ensenya un link on podem trobar més informació sobre ell, just a sota de el cercador del bloc.
També ens permet subscriure'ns al seu bloc i ens ensenya altres blocs D'Interès que podem veure sols amb un clic de des la seva pàgina.
Més avall trobem els lavels per realitzar una cerca més senzilla i les últimes entrades del seu propi bloc. També trobem altres llocs de interès i per acabar a la columna de la dreta links que creu que en poden interessar.


Ja mirant la part esquerra on trobem les entrades, veiem que estan ordenades de forma cronològica.
Cada entrada consta de la seva corresponent informació, links, vídeos o imatges adherides que les fan més dinàmica i agradable per el lector.

Estèticament parlant del bloc podem veure un contrast de lletra i fons que fan que la lectura no sigui carregosa, i utilitzen uns canvis de color adequats destacant les parts desitjades. És un fons senzill però adient per el tipus de bloc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada