dilluns, 3 de desembre del 2012

IDENTITAT I TERRITORI


Una tasca que teníem que fer com a estudiants de primer era una petita exposició amb un suport sobre aquest tema "identitat i territori".
Previ a aquesta exposició amb les classes de GTIC i COED vam estar preparant els coneixements bàsics per poder realitzar-la de la manera més correcte possible.

A la classe de COED havíem treballat la expressió, la posició corporal... tot de trets per ser uns bons comunicadors.
I a l'assignatura de GTIC havíem vist i comentat diferents formes de suport a les exposicions, ja fos powerpoint, el prezi... entre altres.

El tema que vam triar la meva companya Laura i Jo va ser : "créixer en una escola petita" ja que crèiem que a les dues ens ha aportat molt aquest fet i ha ajudat a formar-nos com a les persones que som avui en dia.

Com a eina vam triar de utilitzar el powerpoint ja que amb la seva varietat de possibilitats ens proporcionava tot el que necessitàvem. També vam fer un vídeo amb el programa Imovie d'apple.

*A causa de la creació del vídeo amb aquest format el vam haver de pujar a youtube per poder-lo reproduir i al contenir música no autoritzada és molt possible que es deixi de veure properament.


I aquí us presento la nostre creació esperem que us agradi!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada